Tapijt: mooi en gezond

Desso Airmaster

Tapijt is een mooi product. Dat bedoelen we natuurlijk letterlijk, maar zeker figuurlijk.

Tapijt heeft heel wat fysieke kwaliteiten. Het is comfortabel, houdt de warmte vast en dempt het geluid van voetstappen en muziek. En omdat tapijt niet glijdt, is het meteen ook erg veilig. Allemaal eigenschappen die in hoge mate bijdragen aan een leuke leef- en werkomgeving. Zowel in je huis als in je kantoor, school, horecazaak of zorginstelling.

Tapijt is ook gezond. Wist je dat tapijt zorgt voor een betere luchtkwaliteit, met minder rondzwevende stofdeeltjes? Vergeet dus de hardnekkige vooroordelen dat tapijt een broeihaard zou zijn van allerlei kiemen en de oorzaak van allergieën.

Bekijk even dit filmpje over Desso Airmaster tapijt. Je zal zien dat tapijt fijne stofdeeltjes erg goed vasthoudt… tot je ze met de stofzuiger helemaal weghaalt. Ook de huisstofmijt krijgt in tapijt geen overlevingskans. Die heeft immers een bepaalde vochtigheidsgraad nodig om zich goed te voelen en voort te planten. En die vindt ze in matrassen, beddengoed en kleding…maar niet in tapijt.

 

Tips & tricks

Een Scandinavisch interieur, hoe bereik je dat?

Een fris en licht interieur met grafische elementen en  kleurrijke accenten. De Scandinavische look is een interieurtrend die we al een tijdje...

Nieuw in ons assortiment: de click-vinyl van tin2wall

Samen met de collega's van Tintto selecteerden wij de 4 mooiste dessins uit één van de meest vooraanstaande Europese collecties in click-vinyl. Deze prachtige tin2floor-...