Behang

Behang is nog steeds onmisbaar in een kamer. Een accentmuur of alle wanden: alles kan en alles mag. Behang is niet alleen mooi, het is ook makkelijk aan te brengen, zeker als je voor vliesbehang kiest.

En ben je aan iets nieuws toe? Simpel strippen: na een dagje klussen heb je een heel nieuw interieur dat weer jaren meegaat.

Tips & tricks

Favourite Twist van HookedonWalls: adembenemende alliantie

HookedonWalls® presenteert met Favourite Twist een unieke alliantie. Een weergaloze samensmelting van traditionele elementen die fusioneren in een modern omhulsel. Als een tijdscapsule katapulteert de collectie soft vintage-componenten van de grote metropolen naar een hedendaags tijdperk.

Sophia, mooie barok- en bloemmotieven

De collectie Sophia is een stijlvolle collectie vliesbehang van tin2wall. Ze combineert mooie barok- en bloemmotieven met uni's en streepmotieven.

Sheffield van tin2wall toont rustgevende motieven

Sheffield is de nieuwe collectie van tin2wall. Een assortiment van rustgevende patronen aangevuld met uni's en streepdessins.

San Marco, getextureerde patronen met horizontale of verticale werking.

San Marco, één van de 10 collecties uit het tin2wall-label, is een collectie gedefinieerd door delicate en getextureerde patronen met een horizontale en verticale werking.

Factory van Rasch, industriële uitstraling in je interieur

Industrial chic” is een stijl die werkt met koele, afstandelijke materialen, waardoor de materialen en texturen sterk op de voorgrond treden. Je mag immers op je eigen manier je stempel drukken op je interieur. Schoonheid vereist immers geen perfectie.